Sep 2, 2016, 12:06 PM

Душата ми 

  Poetry » Love
467 2 7

Душата ми, душата ми обича.
Приема болката си като дар,
че някой някога я е събличал
със нежност и с копнеж я е желал.

 

Душата ми, душата ми преглъща
горчилката на казаните думи.
И чувството за теб с любов прегръща,
и мост гради над бездната между ни.

 

Душата ми, душата ми ранена
в море-сълзи научи се да плува.
Да бъде благодарна и смирена,
и да възкръсва, без да се страхува.

 

Душата ми, душата ми прощава.
Щастлив да бъдеш днеска те зарича!
И светъл лъч надежда ти подава...
Душата ми, душата ми обича.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??