Oct 14, 2011, 12:21 PM

Душата ми е като скитница 

  Poetry » Other
697 0 13

 

 

Душата ми е като скитница,

за нея няма сиво, по средата.

От черното към бялото се лута,

разкъсвана от полюсите, двата...

 

Душата ми, като безкрила птица,

като безпътница осиротяла

надянала е маската-апатия,

а вътре е разровена жарава!

 

На мене и на себе си омръзна,

със глас гробовен да се жалва.

Но въпреки това ще я обичам...

Това ще бъде малката ни тайна!

 

 

 

 

09.2011.

 

 

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??