Jul 20, 2020, 9:05 AM

Душата ми клета 

  Poetry » Phylosophy
689 1 0

Душице, моя, земно клета,

от земни чувства все обзета,

защо във мен живееш ти?

Какво животът днес ти даде,

щом вече в края се раздаде

и мъчи се да те стопи?

 

Един, животът ми се дава...

На смърт във края се предава,

за да остави и следа.

Кога животът се прекърши

и земното ми в миг се свърши,

ще се спасиш от таз беда.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??