Apr 10, 2010, 9:38 AM

Душата на морето 

  Poetry
630 0 1

В легло от сълзи спиш,

далеч  оставаш от всички очи.

Но в себе си пак доброто таиш,

макар невиждащ слънчевите лъчи.

 

Къде е твоят кораб на спасение,

защо е такава твоята съдба?

Чакащо друг живот и друго време,

отчаянието те кара да потънеш

в твойта дълбока тъга.

 

Твоето име е море,

защото в душата си пазиш скръбта

и огромната човешка самота.


Милан Милев

9.04.10

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • !!!
    Морето е тъжно само през зимата...
    Усмихни се! Поздрав за стиха!
Random works
: ??:??