Какво да ти кажа?
Малко съм тъжна.
На душата ми днес не и е добре.
Болна е нещо.
Мисля, че се задушава.
И вече почти не яде !
Липсва и нещо.
Не, не са витамини.
Сигурно от друго я лишавам.
Температура няма.
Даже казва, че и е студено.
Не знам какво лекарство да и давам.
На лекар да я водя смисъл няма,
да видя как не му се занимава.
Душата ми ще иска той да ампутира.
Но дори и да е мъртва,
аз пак ДУШАТА СИ НЕ ДАВАМ!
© Наталия All rights reserved.