Oct 19, 2012, 12:53 PM

Две устни 

  Poetry » Love
635 1 0

Две устни, дивни, плахи, нежни.

Две очи, големи и красиви.

Румени, страните белоснежни.

Галещи ръцете закачливи.

 

Зове те моят взор, ела!

Сърцето си на моето отдай.

И нека слеят в едно тела,

души, желания до край.

 

И от доскорошен несбъднат блян,

от рой сънувани мечти,

облечени в моминския ти свян,

по личицата с моите черти.

 

Във децата да се преродим.

Да им дадем любов и радост.

Унаследеното им го дължим,

за да има на земята младост.

 

1989

 

http://www.vbox7.com/play:7e8230fb

© Динко Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??