Dec 11, 2022, 8:32 PM

Дъга преди Коледа 

  Poetry » Landscape, Other
204 3 12

Тази нощ съвсем не бе спокойна,

вятърът надуваше кавал,

а дъждът, пробил небесна стомна

пълнеше свещения граал

 

на земята. Зимата се смръщи,

искаше да понатрупа сняг,

но дъждът я изпроводи вкъщи.

Той по принцип си е особняк.

 

Тази нощ не бе обикновена,

в дар ни прати зимната дъга,

от снежинки цветни сътворена.

Бог е с нас и в радост , и в тъга!

 

Коледа е скоро, знак това е,

всичко е възможно в този свят.

Щастие и обич ви желая,

пускайте мечтите да летят!

© Nina Sarieva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??