Nov 26, 2007, 10:28 AM

Дъждовно 

  Poetry » Phylosophy
614 0 14

Дъждът вали,

пулсира и се бори,

аз зная, че на някого се моли,

на някого той иска да говори

и може би със мен да спори.

 

И може би е тъжно и жестоко,

и сривът в мен е доста надълбоко,

и сривът ме прегръща отмаляла,

ласкае ме, не ме окуражава.

 

Дъждът вали

и тялото измива,

а може би и мъката загива.

Погубва се от него наранена,

самотно тя раняваща ме мене.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??