Aug 29, 2006, 7:44 PM

Дълга суха въздишка 

  Poetry
570 0 4

Дълга суха въздишка

Навън от слабините ми

Пробуждам се

Не виждам

Колко точно слънцето се е издигнало

Присвивам очи

Но каквото и да направиш, когато си сляп

Не виждаш

Само знам

Много неща са минали

През мен

Заповядвали са ми

И са ме инструктирали

Превръщали са ме в роб

И са ме били

Сега съм Темида

И въздишам

Защото не обичам да взимам решения

Не обичам да осъждам никого

Искам да ме оставите на мира

 

27.08.2006

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??