Jan 9, 2007, 11:17 AM

Дългият път на живота! 

  Poetry
1223 0 7

Направих крачка - направих две...
към пътя прашен съдбата ми пое.
Вървейки чувах стъпки на дете,
превиващо плахо своите нозе.
Детето в мен ме спря за миг,
и молеше ме да не продължавам...
тръгвам...и отново този страшен вик:
Че живота не мога аз да притежавам!
Вървя...Спъвам се и падам,
в мъгли преплитат се двете ми очи,
изправям се и ръка подавам,
към спомени за отминалите дни!
По пътя пак поемам,дълъг е...но ще го извървя,
и миговете ценни с любим човек ще споделя,
от щастието свое,най-нужното ще дам,
ще предложа аз душата си за храм!

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??