Jul 29, 2023, 12:43 AM

Дълго 

  Poetry » Other
366 4 19

Случвало се е

и ще се случи -

някой ден,

но не и днес,

да се срещнат

дядо, баба,

куче, внуче,

в двор, ухаещ

на цветя,

а не в екран.

В рамката

светът им

се събира и дели

на две:

кучето е до детето.

Бабата и дядото -

отсам.

С думи

се целуват

и прегръщат

насред кучешкия лай...

Дълго, дълго

се сбогуват,

за да засънуват

как пристигат

в своя собствен рай.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??