Стаени са светлите мисли,
те плахи се крият в снега.
И чакат април да разлисти
кокичета в мойта душа.
Тогава свободни, ще пеят,
ще литнат с врабеца навън.
Със синьото там, ще се слеят,
ще пърхат сред пролетен звън.
© Хари Спасов All rights reserved.