Aug 22, 2017, 11:05 AM

*** 

  Poetry » Love
526 1 1

Назови името ми

и ще се сбъдна.

Ще долетя 

от другия край на Вселената.

Ще полепна

по клепачите

и по устните ти.

Като звезден прах...

Прошепни ме.

Изпей ме.

Изстрадай ме

в стиха,

който напира на върха на пръстите ти.

Посвети ми

вдишването 

и издишването си,

ударите на сърцето...

Сподели ме с тайните си,

за да ме запазиш.

Завинаги.

До края на вечността.

 

Нищо няма значение,

ако не е споделено.

 

 

© Венцислава Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??