Имах всичко, що исках от света,
приятели, семейство, любовта...
Но нещо липсваше ми, знам това,
и сега ще ви разкажа история една!
Имах татко, но само "имах",
когато тръгна, сърцето ми се срина!
Отиде си, остави мен и мама,
а от тогава дупката в сърцето е голяма!
Дълго време той не ни потърси,
а сега се върнал и обичта ми проси…
Прошка иска, задето ни оставил,
но кажете как да простя, че за мене бе забравил?
Със друга беше, със друга своя дом делеше,
а родната му дъщеря самичка нощем спеше...
Сама се боря и сама живея,
сама крача и сама се смея!
Мама ми е единствена опора,
съвети тя ми дава без умора!
А таткото се моли да го върна,
но няма начин назад да се обърна!
© Дарк Стефанова All rights reserved.