Nov 21, 2008, 11:29 AM

Едно 

  Poetry » Phylosophy
664 0 23
                  Едно

Една класическа хипноза.
Прераждам се циклично.
Живот, нима обърках дозата -
с усещане за сеизмичност?...

Шестата ми чакра те сондира,
и фибрите на всяко същество.
Аз съм в Теб и Ти си в Мен - 
с времето илюзорно умираме!...

Безсмъртни сме!И всички сме ЕДНО!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??