Nov 14, 2006, 6:55 PM  

Едно писмо... 

  Poetry
782 0 2

 

Далеч си зная

любовта си аз през теб немога да призная...

споделям я в това писмо

само в него ще остане моята любов към теб

листа бял с мастило се покрива

една любов над него се разкрива...

писмото с целувка ще подпиша

и със сълзи ще го запечата

ако някога намериш този плик 

може би ще бъде пожълтял

зная аз мастилото може би ще се изтрие

зная аз сълзите по листа ще изсъхнат..

И сaмо плика  ще остане да напомня

 за мен и моята любов.

© Илияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??