May 27, 2014, 11:40 AM

Епизод 

  Poetry » Other
395 0 9


Епизод*

 

 

било какво било 

изрече хубавото плачейки и тръгна

преди да хлопне входната врата

пресегна самотата

и през прага

с хладните си длани

го прегърна

ръцете ѝ

миришат на сълзи

обидно-лепкави

досадно-приказливи

не пожелавам никому

такава тишина

дори и в непростимото желая

да сме живи

и тази мъка ще се извърви

а белегът от кървавата рана

ще помни всичките щастливи дни

така и трябва

друго не остана

 

*на Павлина

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??