Nov 27, 2007, 9:01 AM

Епохи 

  Poetry » Civilian
828 0 47

Излъскват паважа редици смълчани,
отгоре ги стрелкат студени очи,
понасят се думи във цветни премяни
и пропаст дели ги... и глухо мълчи.
.....
Рушат се стените, менят цветовете,
редици паважни отново вървят,
развяват се думи... и гневни, и страшни,
отново във пропаст завършва денят.
.....
Надежди се раждат, крещят висините,
разпръскват химери, посяват сълзи,
във пропаст дълбока редици треперят
и святкат във мрака студени очи.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??