Oct 18, 2018, 12:52 PM

Еротична есенна картина 

  Poetry » Erotic
1250 4 6

Есента съблича всички дрехи.

Падат лекомислено върху пода.

Със зъби вятърът отваря копчето

от деколтето на задъхана топола.

Политат мъхове - въздишат в простора.

На токчета стоят мимози – елегантни,

с пъстроцветни рокли на плисета.

Атлазната им мекота докосва

страстно, целува клони на дървета.

И някъде във времето между секунди

се чува мощен звук на акордеон –

трепти металната пластинка на сърцето.

По клавишите танцуват като луди

всички нощни пеперуди.

Свети единствено Луната,

която е стаила дъх пред голотата.

Душата - в четка на художник във

вечността рисува – прегръдката

на въглените в пламтящата камина.

Не се остава жив, след листопад от огън!

Възкръсваш като рамонда -

в стих, когато за любов отново

си готов!

18.10.2018г

© Тодорка Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??