Oct 6, 2017, 12:58 AM

Есенна соната 

  Poetry » Other
709 3 3

Нежно с четка рисува,
твори в оранжево слънцето.
Тихо с флейта запява, 
засвирва сънено вятърът.
Листата си тръгват, отлитат –
късчета ефирни на времето.
Отиват на среща сезоните.
Там в юга топъл на вечното.
Търся прегръдка в уютното,
меко спокойствие и есенно.
А пътят с пътеки се слива,
изчезва плавно в безвремието.

© dreamsinrhymes All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??