Oct 26, 2011, 4:04 PM

Есенни тристишия 

  Poetry » Other
1429 0 34


Есенен вятър.

Върху сухите листа -

дъжд от кестени...

* * *

Близват небето

огнените езици

на дърветата.

* * *

Рижава котка -

лениво се протяга

есента.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??