Aug 26, 2010, 10:00 PM

* * * 

  Poetry » Other
709 0 11

 

На кръстопът отдавна аз стоя,

мъглата всички пътища покрива.

С молба поглеждам бялата луна -

пътека да огрее, та дори трънлива.

 

А тя покрива своето лице,

челото мръщи, погледа отвръща.

Свикнах вече и сама ми е добре,

каквото днес - и утре пак е същото…

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??