Mar 26, 2022, 6:05 PM

Феникс 

  Poetry
235 0 0

...Не, не съм мила, нито груба.

Не мога да бъда по-различна

 от това, което изградих.

Пътят ми беше дълъг и трънлив.

Не се предадох, но определено се изморих.

И въпреки, че сенките от миналото ме преследват, никога няма да погледна пак назад.

Там в сивотата с контраст на черно,

изчерпало моето търпение.

Там при лъскавото лицемерие,

предало моето доверие.

Не мога да си позволя да загубя още време.

Не мога да си позволя да се предам.

Моят път не започва и не свършва там.

И точно като феникс, издигнал се от пепелта, новото начало помогна ми да продължа.

© Надежда Максимова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??