Не един е застанал и дебне с вяра,
през деня и през нощта,
да те излъже, да те прекара
без увертюра и нежни слова.
Изненадата е голяма, нали!
Щом допуснете да стане това
да знаете много боли
без стойка ,,Наведен към земя"!
Колко сме малък народ,
а колко много тарикати,
но знайте отредил е Господ
на всеки кога да си пати!?
Честит ви 2-ри февруари Откровенци!
© Никола Яндов All rights reserved.