Хвърлиш се в една посока!Тихо кимнеш надясно...
И вече си пропуснал срока!Жената в бранша бясно
запристъпва като пантера.Да устоиш:невъзможно
е!Нали от сънната Химера* иде дихание безбожно?
Озверял от безперспективност,хващаш някоя посока!
От толкова много финтове:лявото повтаря срока...
финт-лъжливо движение в спорта
Химера-чудовище в др.гръцката митология
© Стойчо Станев All rights reserved.