May 6, 2021, 1:11 PM

"Георги" 

  Poetry
284 2 5

Георги не е просто име,

то е титла, гордост, сан.

Храбростта неустоима

е в душата – с буен плам.

 

Георги е величина, магия,

сила, устрем, добрина.

Носи своя орисия,

озарена в светлина.

 

Честит  Гергьовден, приятели!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??