Dec 10, 2008, 1:31 PM

Героиня от басня 

  Poetry » Other
1144 0 43
Аз не помня
кога те намерих
и какво
си говорихме толкова,
но от няколко педи доверие,
две очи
ми излъгаха болката.


И прогледнах -
от тук до където
ми е ясно,
когато е слънчево.
Колко пъти си исках небето,
но останах
живецът във кълнчето.


Бях добра.
Героиня от басня -
много малка,
почти като зърно.
Заземих се до теб и пораснах -
с две ръце.
И дори те прегърнах.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??