Mar 21, 2009, 11:53 PM

Гласът ти 

  Poetry » Love
1367 0 20

 

Гласът ти ме плаши, горчи ми,

аз помня гласа ти преди -

изричаше моето име

и пръскаше в мене искри.

 

Гласът ти бе струна от обич -

щастлив, много искрен и чист,

върни ми го, той ми е спомен

от нашите слънчеви дни.

 

Той пак ще ме води при тебе

и пак ще разказва за нас,

мечтите ни пак ще живеят,

щом ти ги изричаш на глас.

 

Върни ми го, този ме плаши -

звучиш като къс самота...

 

За старите мигове наши

те моля - върни ми гласа...

 

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??