Nov 20, 2009, 11:00 PM

Глътка само 

  Poetry » Love
453 0 0

Само тази чаша не допих -

беше в нея виното тръпчиво,

ала беше то вино за стих -

алено, искрящо и пенливо!

 

В мене да пресекне песента

иска, но налей ми глътка само -

нека е последна, нека тя

да кипи под лявото ми рамо!

 

Синеок ще бъде моят ден,

ще пъстрее весела земята,

а високо някъде над мен

песен ще се рее в необята!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??