Jan 24, 2008, 8:44 PM

"Гняв" 

  Poetry » Other
528 1 4

Разкъсват ме червеи,

мисли,

проблеми,

изяждат ме отвътре - навън.

Омръзна ми от всичките

безсмислени дилеми,

омръзна ми да крещя

безпомощна насън.

 

Не искам да плача,

но ми омръзна да съм силна.

Засъхнаха по лицето ми всички сълзи.

Исках, молех се за малко щастие,

но от него два пъти повече боли.

 

В чиста, натурална болка,

малко по малко,

превърна се целият ми свят.

Подобно на нощни пеперуди

кръжат мечтите ми жалки,

но със новото утро, знам, и те ще умрат.

 

Омръзна ми от съвети и ръководства,

омръзна ми животът дори,

защото няма отговори на въпросите,

защото никога не спира да боли.

 

                                24.01.2008

© Гергана Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Напълно те разбирам.Само стиховете могат да опишат болката по такъв красноречив начин.много е хубаво -Браво!

  • "Подобно на нощни пеперуди

    кръжат мечтите ми жалки,

    но със новото утро, знам, и те ще умрат."-Ейй, я по-оптимистично!
  • Силно, истинско, болезнено!!!Браво, Гери!!!
  • Май всеки има такива моменти и безмислени дни,но след тях остава надеждадата за слънце-нека грее за теб
Random works
: ??:??