Apr 3, 2011, 2:23 PM

Горска тъга 

  Poetry » Landscape
564 0 1

Горска тъга

 

Студено е.

Гората е скована.

Вятър пронизва през изсъхнали клони.

 

Сиво е.

Няма я красотата.

Цветовете избягаха в мъглата.

 

Мрачно е.

Горската фея е заспала.

Тръпки от страх обличат тъмата.

 

Тъжно е.

Самотна е гората.

Листата нашепват "ранена е душата".

 

Утрото дойде!

Ето, проблясва светлината!

Тук-там се появяват и цветята.

 

 

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??