Dec 7, 2007, 10:01 AM

Грешките отглеждам - многодетна 

  Poetry » Other
917 0 33
Не показах страх от деликатност,
но вътрешно на дъното се стъпквах,
пълзях във себе си до многократност
и горчивото съзнание предъвквах.



Навечерях се със минали усмивки
и спомени, в които те прегръщах,
отивах си със болка - на почивки,
а в мечтите нереално се завръщах.



За опора във отчаяност те търсих,
с несигурни ръце на малолетна,
докато от премълчаности се свърших
и грешките отглеждам - многодетна.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??