Nov 30, 2006, 12:03 PM

хайку 

  Poetry
492 0 6



3 в 1/фиксация/:)

зеница пълна

недосънуван мираж

в есенна тъга

 

сладка война на

очи наслаждение

порой омесва

 

сияен фар ги

събужда привидно мой

настроил сигнал

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??