Jun 17, 2008, 12:03 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
725 0 11





Долитат чайки
и тъжни пак отлитат.
Самотен залез.




И с други дрехи
вълците са си сиви,
чайките - бели.




Узряло грозде.
Ято птици долита.
Какъв сладък пир!







© Елена Гоцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??