Jan 20, 2024, 11:40 PM

Хайку 

  Poetry » Love, East forms
171 2 1

Душата

  скривалище
на пламък.

Ранен звън
  събуждане
с трепет.

Зима - студ
  и огнена
прегръдка.

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??