Sep 1, 2022, 1:59 PM

Хиляди въпроси 

  Poetry » Love
214 0 2

      

   Хиляди въпроси

 

Започнах тези стихове,

когато падна нощ безкрайна.

И все за теб говорят те,

навярно музика омайна.

 

Докоснах нови светове,

душата ми поиска тебе,

но липсваше едно небе –

далечното и близко време.

 

Пропуснах всички тъжни дни,

към тебе в тъмното пътувах…

Събирах болка и мечти

и с чувствата си съществувах.

 

Нощта прегърна ме с любов

и с нежност пътя ми посочи.

Във всеки миг бе порив нов,

а с него хиляди въпроси.

           Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??