Feb 26, 2020, 4:19 PM

Химера 

  Poetry » Love, Phylosophy
379 5 4

 

А днес е някаква си събота. 

Ужасно подходящо за раздяла.

(То все едно, че пък се сбъднахме)

Научихме се как да заминаваме.

И вече ще си тръгна за последно.

С обърканото време на сезоните. 

По - лошо е, че стана ми студено, 

а толкова нуждаех се от пролет... 

Защо и как посмях да се загубя? 

Дотолкова, че в тебе да се вричам. 

Сега останах гол. И по заблуда.

Без моята химера - да обичам...

 

Стихопат.

Danny Diester

 

 

 

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??