Jun 27, 2007, 10:40 PM

ХОРСКА ЗЛОБА 

  Poetry
1641 0 8

Вървяхме път, обсипан с всеотдайност.
Готови бяхме докрай да се раздаваме.
Ръка в ръка, познали всяка тайна,
крадяхме от живота, без да го познаваме.

И вярвахме дори в красиви нереалности.
Градяхме щастие над тежки несполуки.
С любов преминали през всички крайности,
(какво ли още можеше да ни се случи)?

Но без да искаме, се водихме от думите.
Сякаш хората в кръвта наливаха отрова.
Не усетихме, но онзи пламък помежду ни
изгасна, пресякъл пътища на хорска злоба.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??