Jan 20, 2010, 7:28 PM

Хубава жена 

  Poetry » Humour
2635 0 23

 

 

Хубава жена

 

 

 

                           На всички мъже

 

 

Една жена

пристъпва по килима,

усмихва се широко и блести,

загърната

със чара си незримо, 

изваяна от хиляди мечти.

Косата й

поклаща се във ритъм,

извикващ стон във мъжките сърца,

очите й –

не, няма да опитвам

да ги описвам! Бедна е речта!

Гърдите й

повдигат се свободно 

от сладкия, бленуван звезден дъх,

а устните –

напъпили любовно,

очакващи и сочни...

 

Нали стаихте дъх?!

Е, този филм

въртите

неуморно

в главиците на

хиляди жени,

а после

уверявате

притворно:

“Но, мила, като нея си и ти!”

 

 

 

 

© Нелиса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??