И пак ще срещна любовта.
И сигурно ще я позная.
Като отворена врата -
навън от тази мрачна стая
ще ме примами. И с очи
невиждащи ще видя нея.
И, ако споменът горчи,
с приспивен глас ще му попея.
Не знам кога, не знам къде,
но зная, ще я срещна, зная.
И тя отново ще даде
живот на мрачната ми стая.
Гинка Гарева
© Гинка Гарева All rights reserved.