Nov 1, 2008, 7:36 AM  

И пак вървя... 

  Poetry » Love
979 0 24

Посрещах всеки изгрев с благодарност,

изпращах всеки залез  със мечти.

Очите ми откриваха пространства,

в които бяхме само аз и ти.

 

Не беше обич. Беше просто лудост –

във всяка моя клетка и в кръвта.

Умирах бавно. Жива съм по чудо. 

И пак вървя. Към любовта вървя.

 

 

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??