Feb 17, 2012, 10:39 PM

И след потопа 

  Poetry
792 0 1
Спрях да се тревожа за потопа,
който, може би, ще дойде някой ден.
Нека се спасяват антилопите,
птиците и буйните коне.

Нека ме залеят океаните.
Знам, светът ще мине и без мен.
Смисълът е смисъл да остане –
да се радваш, че си прероден.

Нека да потъна във моретата.
Качвай се до буйните коне.

Нека е вода чак до небето.
Влюбих се. И дишам със хриле.

© Мартин Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Силно поетично внушение, лаконична, но завладяваща образност. Поздрави!
Random works
: ??:??