Jun 3, 2004, 11:22 AM

И слънцето изгря 

  Poetry
1703 0 0
Твоите мисли окупирам
не ща да ги деля,
те нямат нищо, аз съм силен,
сивите, нещастните мъже
къде ще мерят сили;
Перун съм аз
и слънцето изгря
на мойта улица -
„Владайска” ти бъди
ще чакам теб до есента
дано със първите листа
ти кацнеш в моя дом
Жена да си, на мен
самин боец,
аз рицар съм, а ти
си феята принцеса
дано двамина заедно
да свием и едно гнездо...

© Александър Тоцев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??