Nov 28, 2007, 9:53 AM

И това не е 

  Poetry » Love
641 0 14

Не можах да те опазя,

от собствената си тъга.

Но и ти се предаде

и се превърна в тишина.

Мълчанието застана

като страж между двама

и съумя да спази

наложените правила.

Правилата ли казах?!

Кой ги наложи?!

Нима в любовта

правила съществуват?!

Нима в любовта

да мълчиш е условие?!

Нима в любовта

тъмнина да желая,

да се чувствам сама

е заветна мечта?!

То любов ли е това?!

Не, жалка картинка

на грешна душа...

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??