Oct 18, 2007, 9:01 AM

ИДЕ ЕСЕНТА .... 

  Poetry
503 0 2

         КАПКИ  ДЪЖДОВНИ
          МЕ  ГАЛЯТ...
          КОСИТЕ  БЛЕСТЯТ
          НА  ДЪЖДА...

          ЛИСТАТА  ПОЛИТАТ,
          ИДЕ  ЕСЕНТА...
          И  ПАК  Е ВЪЛШЕБНО,
           КАПКИТЕ - БИСТРИ СЪЛЗИ...

           КЪПЯТ БАГРИ
           КРАСИВИ,
           ПРЕЧИСТВАТ И
           ДУШАТА  МИ  ДОРИ...

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??