Feb 12, 2010, 10:03 AM

Игра 

  Poetry » Love
830 0 22
Не знам дали при теб е сериозно,
но много ми се иска да не е.
Игра да бъде повече и поза,
пред огледалото, пред скуката, пред мен...

Че иначе – не знам дали се сещаш! –
по-страшно от това не знам кое е.
Ще трябва да умираме полека.
Дори по-страшното – да оживеем.

А бих желал, когато се делиме,
да си го кажем с добродушен смях:
от всички грехове, които имах,
ти беше най-красивият ми грях.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??