Oct 23, 2016, 3:59 PM

Игра 

  Poetry » Love, Other
300 0 2

играем 

с неизречените думи

все още в тишината тук 

животът 

им задава важните въпроси

но те

не бързат да ги заковат

с моментната 

човешка (недо)гледна точка

до призива

за (с)помен на отминалия миг

а после

с безразличие хлапашко

да хукнат

за да плюят трият и дерат

това е

повечето премълчано

не бива никому да натежи

сполай ти

за протегнатата длан, Човече

научил си я 

както трябва да мълчи

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??