Oct 7, 2018, 6:54 PM

Игра 

  Poetry » Love, Other
498 2 1

Твоят поглед ме изгаря,
нещо в мен потрепва, заиграва
щом видя топлата ти усмивка,
не съм на себе си - признавам.
Дали мога да ти се доверя 
или пък не
ужасявам се от това, да мисля,че можеш да ме предадеш...
Желая да ти споделя, че границата тънка
вече се стопява, а това опасно е и за двама...
Но знам, че за теб това е една мръсна, забавна игра,
в която преследваш своята жертва и тя ще попадне в беда.
Ти ще ме гониш, аз ще бягам,
а ако ме хванеш -
изгарям!
Пламвам бавно в огъня на страстта,
измъкване няма
от твоята малка,
мръсна
игра.

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми неочаквания край.
    Това е моя тип поезия.
    Ще те наблюдавам .
    Поздрави.
Random works
: ??:??