Nov 7, 2022, 12:23 PM

Игра 

  Poetry » Other
398 1 8

В капана

на сравняващия ум,

далеч от всеки шум

играят

на не се сърди човече

усмивка и сълза.

Не се издържа вече!

 

Солта се смее,

от сърце,

усмивката

се сърди на водата.

Ту плитка, ту дълбока,

тя...

Случайни погледи

привлича,

макар да знае, че това

не всеки

може да обича.

 

Въртят се

сенки и слънца

в идеята, че

в нещо ще успеят,

забравили -

тук всички сме деца,

които времето пилеят.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??