Aug 1, 2017, 7:32 AM

Икона 

  Poetry » Love
262 0 1

Като слънце ме изгаряш,

Като вятър ме отнасяш.

Във съня ми се повтаряш.

Тръпки във сърцето внасяш

 

Като пролет ме омайваш.

Като есен си красива.

Със душата си ме смайваш

И с походка похотлива.

 

Вечер ти си ми луната.

Сутринта си моят изгрев.

Ти за мене си жената

тачена от мъжки поздрав.

 

Във едно събрала всичко,

Ти си моята икона.

И кълна се в тебе ничком

в дните светли на сезона.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??